Pirates of the Caribbean 3, Vid Världens Ände

I Pirates of the Caribbean Vid Världens Ände handlar allt om kärlek, förtroende och svek. Piraterna måste kämpa ända fram till världens ände där de måste välja sitt ödes sista väg.
Dålig recension, jag vet. Man tappar koncentrationen när man tittar på 3 filmer i rad. Ska nog se om den imorrn :)

Pirates of the Caribbean 2, Död Mans Kista

Hälften sedda, hälften kvar!
Piraterna är tillbaka i en ny spännande film: Pirates of the Caribbean Död Mans Kista
Denna gången blir Elizabeth satt i fängelse för att tidigare hjälp Jack Sparrow bli fri från att dö. William ska då försöka rädda henne från fångenskapen. För att göra det måste han ha en kista, Död Mans Kistan. Han vet att Jack Sparrow har en kompass som leder dit men hur ska han få tag på honom, när han är försvunnen?

Pirates of the Caribbean 1, Svarta Pärlans Förbannelse

Igårkväll hörde jag att Pirates of the Caribbean 4 hade kommit ut, och jag har inte sett en enda av de filmerna. Så jag tänkte; "Dem ska jag se imorrn."
Sagt och gjort, nu har jag sett klart ettan och ska se tvåan alldeles strax.
Pirates of the Caribbean Svarta Pärlans Förbannelse handlar om unga Elizabeth Swann som är med ute på havet och seglar med skeppets besättning när hon plötsligt ser en pojke flyta på en flotte som överlevt ett skepp som hade börjat brinna och sjunkit. De hjälper den avsvimmade pojken vid namn Will Turner upp på båten och in till land. Elizabeth ser att han bär ett pirathalsband och hon tar det och behåller det så att ingen annan ska veta att han är en pirat. 8 år senare blir staden överfallna av pirater som har fått en förbannelse över sig, den Svarta Pärlans förbannelse, och det enda som kan hela dem är blod från Willian Turners barns blod. Elizabeth säger att det är hon för att skydda Will. Will beger sig då ut med den skickligaste och smartaste piraten, Jack Sparrow, förr att ta tillbaka henne. Och när piraterna får reda på att Elizabeth inte är den rätta så...
Se filmen om ni vill veta resten ^_^
Jag älskade denna filmen och kan inte vänta på att få se den andra.
Jag tyckte särskilt om scenerna med Jack Sparrow (som spelas av Johnny Depp) för han är bara för rolig!

Fler snurriga bilder

Jag har skrivt om såna hära saker innan. Det kan ni se HÄR!

Snabb repetition på Harry Potter

Harry potter och den vises sten
Harry Potter och Hemligheternas Kammare

Harry Potter och Fången från Azkaban

Harry Potter och Den Flammande Bägaren

Harry Potter och Fenixordern


Nawww


Scream 4

Scream 4 såg jag nyss klart, ensam i mörkret...
Den handlar om ett helt vanligt område som helt plötsligt blir utsatta för en hemsk händelse. Två maskerade människor dyker helt plötsligt upp med stora vassa knivar och, ja, mördar många. Polisen gör vad de kan för att finna monstren som ligger bakom detta fasansfulla verket.
En av de bästa filmerna som jag har sett på länge! Men ska ni se den så var berädd för att det är en riktigt läskig skräckfilm.
OBS! 15 års gräns!!!

RSS 2.0