6teen

Detta är serien jag alltid såg på när jag var liten.
Så många minnen som kommer tillbaka när jag ser på den :D
Avsnitt 1: "Take This Job and Squeeze It"
De fem vännerna Jen, Nikki, Jonesy, Jude, och Wyatt, ska försöka få jobb i köpcentret över sommaren. Där träffar de Catlin, en bortskämd tjej som helt plötsligt inte kan använda sin pappas kredit kort och är också tvungen att skaffa ett jobb, På så sätt träffar hon dem andra fem och det blir början på en lång spännande vänskap
Del 1
Del 2
Del 3
Avsnitt 2: "The Big Sickie"
Jen är så inne i sitt jobb att hon håller på att bli galen. Gänget försöker då att ta med henne till nöjesfältet men att göra det var lättade sagt än gjort
Del 1
Del 2
Del 3
Avsnitt 3: "The Slow and The Even-Tempered"
Jude ska försöka lära Jen att köra. Jonsey får sparken som säkerhetsvakt och tvingas ta av sig uniformen mitt i köpcentret ^_^
Del 1
Del 2
Del 3
Avsnitt 4: "A Lime to Party"
Wyatt får två biljetter till "The Mightey Weasels" Och då slåss Nikki och Jude om att få en. Catlin får problem i sitt Lemonade stånd när Jonser öppnar ett lime stånd intill och tar alla hennes kunder. Catlin hotas att bli förflyttad till ett annat köpcenter om hon inte kunder längre.
Del 1
Del 2
Del 3
Avsnitt 5: "Deck the Mall"
Del 1
Del 2
Del 3

Harry potter och den vises sten

Aldrig i mitt liv trodde jag att jag skulle frivilligt läsa en bok!  ^_^
Nu när jag har sett klart alla 8 Harry Potter filmerna så kändes det väldigt tomt, ingen ny film att längta efter och inga gissningar på hur det kommer att gå.
Men fortfarande surrade det runt en massa frågor om vissa saker och då vände jag mig till min syster som har läst alla böckerna, flera gånger.
Vad jag än frågade henne så började hon med "I boken står det i alla fall på ett helt annat sätt, där så ____"
Jag kände att hon kunde mycket mer än mig och att jag också ville veta allt det hon visste om Harry Potter och kom till slutsatsen att jag borde nog läsa böckerna, så det gjorde jag.
Jag började (såklart) med att läsa den första boken som hade ca 380 sidor. Jag som Aldrig har läst en bok på mer än 200 sidor trodde att det skulle vara längtradigt och drygt men det bara flöt på och jag läste o läste och sen helt plötsligt så var den slut! Det var som att när jag läste orden så såg jag om filmen i huvudet bara mer detaljerat och bättre. Det finns så mycket man missar med att bara se filmerna!
Men har ni inte ens sett filmerna så gör det för att Harry Potter kommer att vara en upplevelse som aldrig kommer att glömmas, hur "pojken som överlevde" tar sig igenom sju långa år på Hogwarts full av monster, fiender och faror, och såklart på sommrarna hemma hos sin moster och hennes elaka familj.

RSS 2.0